E-TAK montert i Larvik

Publisert på
Produksjonsbedriften i Larvik er opptatt av å drive så miljøvennlig som mulig, og beslutningen om å montere E-TAK var enkel. Nå nyter de av fornybar og egenprodusert strøm - og inntekter på salg av denne.
20220318 Lett-Tak 08.webp
Salgs- og markedssjef Tommy Nilsen og daglig leder Johan Aas foran installasjonen på taket i Larvik.
  • Del:
Lett-Tak Systemer AS er en av bidragsyterne bak E-TAK, og har selv montert løsningen på sine produksjonslokaler. 

Ønsker å drive så miljøvennlig som mulig
"Vi ønsker å drive så miljøvennlig som mulig," sier salgs- og markedssjef Tommy Nilsen. "Takelementene våre er fra før svært energieffektive, og med resten av løsningen på plass kan vi drive enda mer energieffektivt og miljøvennlig enn tidligere."

Smart styring gir optimalt forbruk og salg
E-TAK gjør at Larviksbedriften til enhver tid har optimalisert tilgang på energi i produksjonen. Det smarte systemet sørger nemlig for at energien fordeles fordelaktig mellom eget bruk, lagring og salg til markedet.

"Softwaren er satt opp smart slik at den tar med seg værvarslet, og prisene på strøm akkurat der og da. Det vet når det er fornuftig å bruke solenergi, når vi skal spare, og når vi bør selge, " forklarer Nilsen. "Dette gjør at vi får optimalisert bruken av energi til egen produksjon, samtidig som vi tjener mest mulig på å selge strømmen til riktig tid."

Med i Norges beredskap for strøm
Med løsningen er Lett-Tak med i Norges beredskap for strøm. Den lokale strømtilgangen forsterkes, og støtter opp under beredskap i det norske nettet. Dette bidrar til stabilitet på strømnettet i Norge, samtidig som det avhjelper Statnett å bygge ut mer. En stor gevinst for Lett-Tak, naturen og samfunnet.

Vil du ta en titt på E-TAK i bruk?
Du er velkommen til omvisning hos Lett-Tak!
Kontakt salgs- og markedssjef i Lett-Tak: Tommy Nilsen | tlf 924 59 987 | mail tommy.nilsen@lett-tak.no